procredit bulgarian logo

Новини

ПроКредит Банк участва на изложение за електромобили Evizia

18.06.2019

ПроКредит Банк взе участие като един от основните партньори на най-новото електромобилно изложение EVIZIA, провело се в град Бургас на 17-19 май 2019 г., организирано от eCars под патронажа на Община Бургас. В изложението взеха участие представители на различни автомобилни марки и дадоха възможност на посетителите да тестват подходящи електромобили както за своя бизнес, така и за лично ползване.

Като единствена банка на изложението, ние от ПроКредит Банк бяхме на място през цялото време, за да обсъждаме с посетителите възможности за финансиране покупката на електромобили и plug-in хибриди (PHEV) чрез специализирания банков продукт ЕкоМобилност.

Споделихме със заинтересованите гости устойчивите практики, които сме въвели в нашата дейност – собствените ни фотоволтаични инсталации, електрически и хибридни автомобили в автопарка ни, както и изградени зарядни станции за свободно ползване. Представихме и новия продукт за изграждане на 30 kW фотоволтаична инсталация в допълнение към досега предлаганото финансиране на зелени инвестиции – нови енергоефективни машини, подобрения в административни, производствени и жилищни сгради, и оборотно финансиране.