procredit bulgarian logo

Топ 10 предимства на мобилното банкиране: Вашият път към свободното банкиране с ProCredit Mobile

Топ 10 предимства на мобилното банкиране: Вашият път към свободното банкиране с ProCredit Mobile

Топ 10 предимства на мобилното банкиране: Вашият път към свободното банкиране с ProCredit Mobile

1. Непрекъснат достъп - вашите пари, вашето време, вашите условия:


Кажете сбогом на съобразяването с работните часове. С ProCredit Mobile имате 24/7 - 365 достъп до вашия финансов свят. Уикенди, празници или късно вечерта, вашите финанси са само на едно докосване на телефона. Вече не става дума само за банкиране, а за банкиране по вашия график.


2. Безпроблемно отваряне на сметка - отключете финансовия си потенциал


Откриването на нова банкова сметка е лесно. Пропускате посещенията в клонове - започвате и завършвате процеса директно от телефона си – когато поискате и където поискате


3. Интелигентни спестявания – изградете своето финансово бъдеще с прецизност


Вашите пари, вашите правила. Безпроблемно прехвърляте средства между сметките си. Това е вашата финансова съдба, изваяна от вашите избори и съобразена с вашия ритъм. Мобилното банкиране, ProCredit Mobile, ви позволява да заделяте средства в отделна от основната сметка, където можете да спестявате, а когато ви потрябват – да ги ползвате мигновено без никакви такси или затруднения.


4. Трансфери по света и у нас - финансова свобода без граници


Изпращате пари в страната и чужбина без усилие и сигурно. Средствата достигат до получателя за времето, за което си правите едно сeлфи, като тук не включваме времето за намирането на перфектната поза. Премахвате сложността на традиционното банкиране от уравнението и оставяте само позитивите.


5. Сигурност, на която можете да се доверите - защитете финансите си


Актуализациите и нотификациите в реално време за активността на акаунта ви гарантират, че средствата ви са защитени, а добрите мерки за сигурност се грижат да защитят данните ви. Ето защо е важно да изберете правилния партньор по пътя на –мобилното банкиране и да си спестите потенциални главоболия.


6. Станете господар на бюджета си – овладейте изкуството на информирания избор


Следете разходите си, разбирайте моделите си на харчене и планирайте как да просперирате в дигиталния банков свят. Не става въпрос само за харчене и спестяване - става въпрос за информиран избор. Както във всяко друго начинание, при банкирането също се изисква дисциплина – финансова дисциплина.


7. Безпроблемно плащайте сметките си – управлявайте финансите си без стрес


Уреждайте ежемесечните си сметки с лекота. Няма повече такси за закъснение или пропуснати плащания. Мобилното банкиране рационализира финансовите ви задължения, като прави живота по-лек.


8. Да заявите кредит вече е лесно – стабилен партньор за вашите планове


Нуждаете се от финансова подкрепа? Кандидатствайте за кредит от телефона си. Процесът е лесен и бърз, а прозрачните условия гарантират ефективност по пътя към целите ви.


9. Управлявате картите си с лекота - пълен контрол на един клик разстояние


Управлявате картите си без усилие. Коригирате лимити, заявявате нова карта или блокирате изгубената - вашата финансова съдба зависи от вашите решения.


10. Намерете най-близката до вас 24/7 зона – още една възможност за връзка с банката


Чрез картата в мобилното приложение можете да видите точните адреси на зоните за самообслужване и да изберете най-удобния за вас. Не е нужно да копирате адреси и да навигирате между приложения. Стартирате навигацията и ProCredit Mobile ви препраща директно към маршрута, който се зарежда бързо. Остава само да натиснете бутона ,,Старт”.


Мобилното приложение на ПроКредит Банк не е просто приложение - това е вашият вход към разумното и отговорно владеене на вашите финанси. Имате достъп до средствата си всеки ден независимо от часа и датата и спите спокойно, знаейки че финансите ви са на сигурно място. От плажа или докато сте на разходка в планината, докато сте на пазар или си почивате вкъщи – имате достъп до всички услуги на банката на един клик разстояние.


Изтеглете го днес и се впуснете в приключения, където финансовият контрол, сигурността и удобството на мобилното банкиране са в дланта ви.
Добре дошли в бъдещето на банкирането, където вашите финансови мечти стават реалност.