procredit bulgarian logo

Собствен дом по твое желание с Wosh MC

Собствен дом по твое желание с Wosh MC

Собствен дом по твое желание с Wosh MC

ПроКредит Банк изправи един срещу друг в блиц интервю Wosh MC и Ани Кръстанова от Банката. Двамата отговориха на няколко бързи въпроса, с които издадоха своите предпочитания за мечтания дом – какво строителство предпочитат, в кой район на града, колко голямо и каква е мечтаната стая, която никога не са имали, но са готови да обзаведат.

 

Въпреки че единият предпочита старо строителство в центъра на София, а другият - ново в периферията, и че за единият е най-важен домашният уют, а другият добавя към уюта и възможността за иновативно, модерно и зелено жилище, Wosh MC и Ани се обединяват около това, че предпочитат сградата, в която живеят, да е тухлена и най-важното: жилищният кредит да е без скрити условия, допълнителни такси, а подписването му да не отнема няколко дни из офиси на Банката.

 

ПроКредит Банк е насреща да предложи на клиентите си мечтания дом, който може да бъде техен веднага. За ПроКредит Банк е важно всеки клиент да осъществи желанието си за собствен дом. Банката отпуска жилищни кредити спрямо индивидуалните търсения на апартамент или къща – без значение от района, годината на строителство или големината на имота. В кредитите на Банката няма скрити условия, допълнителни такси и застраховки, които утежняват кредита, а тегленето му може да стане онлайн, без нито едно посещение на Банката.

 

В ПроКредит Банк всеки клиент може да избере дали за него е по-удобно да изтегли кредита с плаваща лихва, както предпочита и Wosh MC, или да заложи на фиксираната лихва, какъвто е изборът на Ани. С жилищния кредит от ПроКредит Банк всеки потребител може да разчита и на допълнителна сума, която банката ще му отпусне, ако е нужен ремонт на жилището или купувачът иска да направи в него иновативни подобрения.

 

Започнахме с мечтаните стаи в домовете на Wosh MC и Ани и ще завършим с тях! Рапърът мечтае да има в апартаментa си звукозаписно студио и най-шарената детска стая за малкия си син, а пък Ани е готова да инвестира с помощта на ПроКредит Банк и да направи гейминг стая за мъжа си и децата си.

 

Жилищен кредит „Нов дом"