procredit bulgarian logo

Графа, Михаела Филева и Wosh MC стават жури на конкурса „Талантите на ПроКредит Банк“

Графа, Михаела Филева и Wosh MC стават жури на конкурса „Талантите на ПроКредит Банк“

Графа, Михаела Филева и Wosh MC стават жури на конкурса „Талантите на ПроКредит Банк“

Графа, Михаела Филева и Wosh MC се впускат в лятното музикално предизвикателство на ПроКредит Банк. Тримата стават част от журито на конкурса за млади изпълнители „Талантите на ПроКредит Банк“. Новата инициатива на Банката подкрепя нейната ангажираност към българската музикална сцена. В конкурса ще бъдат отличени шест групи или индивидуални изпълнители, които ще получат професионален запис на своя песен в звукозаписно студио.

 

До края на месец юли всички кандидати могат да изпратят демо записи на свои авторски песни на специална платформа, създадена за конкурса, след което журито ще избере шестимата победители. Участниците трябва да са на възраст между 18 и 30 години и да нямат издаден албум досега. Освен жури, Графа ще влязе в ролята и на ментор на младите таланти и ще ги напътства при създаването на записите на парчетата им.

 

“За мен музиката винаги е била водеща сила и вдъхновение. Щастлив съм, че вече мога да бъда учител и ментор за младите и талантливи хора, които също са избрали музиката за свой път. Без колебание приех поканата на ПроКредит Банк да стана част от журито и да наставлявам младите музиканти, които ще се включат в “Талантите на ПроКредит Банк”. Задачата е отговорна, но съм в страхотната компания на Михаела Филева и Wosh MC и смятам, че ще изберем най-добрите изпълнители, които след това ще получат и своя професионален запис на песен. Радвам се, че ПроКредит Банк провежда подобни смислени кампании!”, сподели Графа.

 

Шестимата победители ще бъдат обявени в края на месец август, а през есента на 2023 предстоят репетициите и осъществяването на студийните записи на техните песни. Повече информация за „Талантите на ПроКредит Банк“ може да намерите на платформата в сайта ни. Следете развитието на проекта в нашите Facebook страница и Instagram профил.