procredit bulgarian logo

Данчо Караджов – рок легендите също банкират

Данчо Караджов – рок легендите също банкират

Данчо Караджов – рок легендите също банкират

Вероятно никога не сте замисляли как големите ни звезди управляват своите финанси, защото как бихме могли да си представим една рок легенда на банкомат? Е, време е да ви разкрием малка тайна – рок легендите също банкират! И то сами.

 

Данчо Караджов, фронтмен на легендарните “Сигнал” и една от най-обичаните български звезди, застава пред камерата на ПроКредит Банк, за да разкрие тайните на своето лично банкиране.

 

Данчо определено е щастливец, защото смело заявява, че използва банковата си сметка основно за приходи. Всичките му хонорари се материализират именно тук - в неговата банкова сметка, която на всичкото отгоре е с 0 лева месечна такса. Легендата разказва още, че в ПроКредит Банк е изплатил своя личен автомобил, който - уточнява Данчо с леко намигане, “обичам малко по-малко от внуците си”!

 

Музикантът е твърд привърженик на дебитните карти и оценява колко е лесно с тях да плащаш навсякъде, особено когато пътуваш в чужбина.

 

Като истински човек на изкуството, за когото връзката с публиката е най-важното нещо, Данчо признава, че не е фен на мобилните приложения и предпочита да банкира на живо. За него личният контакт с хората е много важен, а мобилните устройства остават на втори план.

 

На въпроса “Ако банкирането беше песен, коя щеше да бъде?”, Данчо без да се замисли просто ни изпя “Да те жадувам”.

 

Rock On и не спирайте да банкирате!

 

Блиц видео с Данчо Караджов и Александър Тарр от ПроКредит Банк може да гледате тук:

Сподели статията

Още полезни статии

Свържете се с нас