procredit bulgarian logo

Свържете се с нас: 0700 170 70

фотоволтаична инсталация

Кредит за фотоволтаична инсталация

  • Лихвен процент 3.95%
  • Срок 7 години
  • Изцяло онлайн процес

Калкулатор

5000.00 лв. 100000.00 лв.
60 месеца
6 месеца 84 месеца

Месечна вноска 0 лв. / месец

Обща дължима сума 0 лв.

Годишен процент на разходите(ГПР) 0 %

ГПР 0 %

Лихвен процент 3.95 %

*Годишен процент на разходите

Такси
Такса оценка на кредитоспособност фиксирана сума 300.00 лв.
Месечна такса за обслужване на сметка 10.00 лв.
Кандидатствай сега

Стъпки на кандидатстване

1. Попълнете и изпратете формата

За нас е важно да разберем повече за търсеното от вас финансиране.

2. Ние ще ви се обадим

Очаквайте обаждане от екипа ни, за да коментираме всички детайли на офертата.

3. Подписване на договор

Подписването на договора е изцяло онлайн чрез мобилното приложение Evrotrust.

4. Получаване на одобрената сума

След подписване на договора ще получите кредита по сметката ви в ПроКредит Банк.

`

Полезна информация

Полезна информация

Фотоволтаичната инсталация произвежда ток през деня, когато типично няма много електрически консуматори в едно домакинство. Затова стандартна практика е домакинството да инвестира и в батерия за съхранение на ток. Колкото по-голям капацитет има батерията, толкова по-дълго ще отдава ток, но и увеличава сумата на инвестицията.

 

В случай, че имате нужда от насоки за изпълнители на фотоволтаични инсталации, може да погледнете нашите партньори тук.

 

При проект с учредяване на фирма за продажба на електричеството, моля да разгледате секция Кредит за Фотоволтаична инсталация в секция „За фирми“.

 

Забележка: ПроКредит Банк следи обстановката с обвиненията за принудителен труд с уйгурите в региона Синдзян, Китай. По тази причина текущо сме ограничили работата с определени производители на фотоволтаични панели и това ще бъде коментирано с Вас по време на обсъждане на проекта Ви.

Клиентите за нас

Благодарение на ПроКредит вече една година къщата ми разполага с фотоволтаична инсталация. Най-ценното в целия процес беше, че получих компетентно обслужване, посещение на място за монтаж и въвеждане в експлоатация.

Ивайло Петров

Стара Загора

Процесът по отпускане на кредита е лесен, без излишно предоставяне на документи, оборудването също е с много добро качество. Препоръчвам!

Константин Димитров

Бургас

Често задавани въпроси

Нашите впечатления показват, че за едно 5-членно домакинство в къща е подходяща фотоволтаичната инсталацията с мощност 3 киловата и 5,8 киловатчаса батерия при монофазна инсталация.

В случай, че Вашият обект разполага с повече електрически консуматори, е вероятно да имате трифазна електрическа система. Тя изисква различен тип оборудване и присъединяването на повече батерии, което се отразява и в по-висока сума на инвестицията.

Стандартните срокове, в които се очаква системата да работи без проблеми са: фотоволтаични модули – 15 години продуктова гаранция / 25 години гаранция за производителност до 85%; Инвертори – 5 години; Литиево йонни батерии – 10 години.

Тъй като батериите ще се разреждат и зареждат ежедневно, трябва да изберете подходящата технология за тях - литиево йонните батерии са такива. Те имат очакван жизнен цикъл за над 6000 зареждания.