procredit bulgarian logo

Новини

ПроКредит Холдинг публикува подробен доклад за 2017 г. в съответствие с насоките на GRI

05.04.2018

Докладът представя информация за социалното, икономическото и екологичното въздействие на бизнес процесите на ПроКредит групата за 2017 г. Управлявана от базираната във Франкфурт компания-майка ПроКредит Холдинг АГ & Ко. КГаА (ПроКредит Холдинг), ПроКредит групата се състои от банки, обслужващи малки и средни предприятия (МСП). Основният фокус на опериране е Югоизточна и Източна Европа, но групата е представена и в Южна Америка и Германия.

Борислав Костадинов, Член на Управителния съвет на ПроКредит Холдинг, коментира: "Горди сме, че можем да представим нашия постоянен ангажимент за положителното и устойчиво развитие в страните, в които оперираме. Заедно с нашите финансови отчети за 2017 г. публикувахме и нашия годишен доклад за въздействието на групата, който изготвихме в съответствие със стандартите на GRI. Той разкрива изключителния резултат, който постигнахме, благодарение на уникалния ни бизнес модел и индивидуалния ни подход в отношенията ни с нашите клиенти и  персонал."

 
Можете да намерите настоящият доклад за въздействието на уебсайта на ПроКредит Холдинг: http://www.procredit-holding.com/en/vacancies-and-service/downloads.html.