procredit bulgarian logo

Новини

ПроКредит Банк с нова стажантска програма

27.01.2016

От януари 2016 г., ПроКредит Банк стартира нова целогодишна стажантска програма на гъвкаво работно време, подходяща за студенти от всички университети, специалности и курсове (включително първи курс). Тази инициатива се явява естествено продължение на Лятната стажантска програма, предлагана до момента от банката.

По време на стажа си в ПроКредит Банк участниците имат възможност да се запознаят с бизнес философията и принципите на отговорно банкиране на банката. В зависимост от интересите си, те могат да добият опит в клоновата мрежа на банката в София и страната или в различни отдели на Централно управление. Ще се запознаят с различни казуси от работата с клиенти и партньори, ще научат повече за това как се предлагат качествени услуги и какво означава да се работи в екип.

Продължителността и времетраенето на стажантската програма са изцяло съобразени с натовареността и учебните занятия на студентите в университета. Не е необходимо присъствие на пълен работен ден или всеки ден от работната седмица.

Стажът е платен, като стипендията се изчислява на база брой присъствени часове.

Необходимо е кандидатите за стажантската програма да преминат успешно процеса на подбор. Също така важно е желаещите да се включат в стажантската програма да проявяват сериозно отношение към поставените задачи, да владеят английски език на добро ниво и да спазват предварително съгласувания график за гъвкаво работно време.