procredit bulgarian logo

Новини

ПроКредит Банк подкрепя „Часът на Земята“ 2018

22.03.2018

Тази година „Часът на Земята“ ще обиколи света за единадесети път, като целта е чрез изключване на осветлението за 1 час да се обърне внимание върху климатичните промени на Земята и прякото ни въздействие върху природата. В България инициативата ще се проведе в събота на 24 март между 20:30 и 21:30 часа. ПроКредит Банк ще се присъедини към проекта на WWF за поредна година чрез изключване на рекламното и фасадно осветление във всичките си офиси през целия уикенд.

„Часът на земята“ насърчава хора, общини, семейства и фирми да изключат светлини и електроуреди за поне един час в знак на своята отговорност към природата.

Стартирала през 2007 година в Сидни, Австралия, „Часът на Земята“ е най-мащабната инициатива в посока опазване на околната среда, вдъхновяваща милиони хора по света да предприемат действия в тази насока.

Нашата амбиция като банка е да насърчаваме служители, клиенти и приятели да предприемат действия за намаляване вредите върху околната среда ежедневно и заедно да изградим един по-чист свят за нас и нашите деца.